Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan atmak

Rüyada nişan atmak

Rüyada nişan atmak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kazancının bol olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bilgilere ulaşmadan ya da elinizdeki bilgileri netleştirmeden harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada nişanlanmak ve nişanı atmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü atmak evde dinlenmek zorunda olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanı atmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü atmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlan atmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlanmak ve nişan atmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlıya tokat atmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına inanılır.

Rüyada nişan atmak aşama göstermeyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments