Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanda terkedilmek

Rüyada nişanda terkedilmek

Rüyada nişanda terkedilmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada nişanda terkedilmek gördüyseniz:

  • Baskı altında pes etme noktasına gelebilirsiniz.

Rüyada nişanlıyı terk etmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanda terkedilmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının terk edildiğini görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah masasını terk etmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının terk ettiğini görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin terk ettiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada namazı terketmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yeni duygular tadacağına, bahtın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne tarafından terk edilmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments