Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının terk ettiğini görmek

Rüyada karısının terk ettiğini görmek

Rüyada karısının terk ettiğini görmek yüksek diploma alacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, kötüyse düzeleceğine işarettir.

Rüyada karısının terk ettiğini gördüyseniz:

  • Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Rüyada karısının terk ettiğini görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Rüyada kocasının evi terk ettiğini görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada terk edildiğini görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaş tarafından terk edilmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikahta terk edilmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, Allah’ın yolundan gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin terk ettiğini görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments