Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyı terk etmek

Rüyada nişanlıyı terk etmek

Rüyada nişanlıyı terk etmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulur.

Rüyada nişanlıyı terk etmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada nişanlıyı terk etmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada nişanda terkedilmek neredeyse mahkemelik olunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada terkedilmiş şehir görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşi terk etmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, malının artacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada terk eden sevgiliyle barışmak tartışmaların sonlandırılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada terk edilen bebek görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaş tarafından terk edilmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments