Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyla kavga etmek

Rüyada nişanlıyla kavga etmek

Rüyada nişanlıyla kavga etmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sermaye elde edeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, zenginliğe rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yardıma açık olmanız durumunda şanslı bağlantılar kurma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada nişanlıyla kavga etmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişanlısıyla kavga ettiğini görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanda kavga etmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlısıyla kavga etmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, üzüntülerini bölüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla nişanlandığını görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan teklifi almak işinde başarılı olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birisiyle nişanlanmak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, isteklerine kulak vereceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalettir.

Rüyada nişan yüzüğü düşürmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments