Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısıyla kavga etmek

Rüyada nişanlısıyla kavga etmek

Rüyada nişanlısıyla kavga etmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, çok rahat edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlısıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişiler var.

Rüyada nişanlısıyla kavga ettiğini görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanda kavga etmek hayırlı haberler getireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Rüyada nişanlısıyla kavga etmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Rüyada nişanlıyla kavga etmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin nişanlandığını görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü kaybetmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi nişan törenini görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments