Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık nişan yüzüğü görmek

Rüyada kırık nişan yüzüğü görmek

Rüyada kırık nişan yüzüğü görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada kırık nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kırık nişan yüzüğü görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık gümüş yüzük görmek kazancın düşeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada kırık yüzük bulmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık tek taş yüzük görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kırık yüzük görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada kırık altın yüzük görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık yüzük görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış nişan yüzüğü görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments