Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğü geri vermek

Rüyada yüzüğü geri vermek

Rüyada yüzüğü geri vermek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yokluğa düşeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüğü geri vermek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmalısınız.

Rüyada nişan yüzüğünü geri vermek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğü geri vermek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada denizin geri çekildiğini görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyalarını geri almak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada verilen parayı geri almak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zamanı geri almak beden sağlığının zarar göreceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını geriye taramak esenliğe kavuşulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hediyeyi geri almak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments