Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki makas görmek

Rüyada iki makas görmek

Rüyada iki makas görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, malından ve parasından olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada iki makas gördüyseniz:

  • Bağlar güçleniyor veya yalnız olanlar yeni kişilerle bir araya geliyorlar.

Rüyada makas tutmak maaşının artacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, ele geçen kazancın azalacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden makas almak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çıkmaza gireceğine yorulur.

Rüyada saçını makasla kesmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada makasla birini yaralamak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hastalıklarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün elinde makas görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada rüya tabirleri tırnak makası görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada birini makasla öldürmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak makası kırmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments