Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikahın bozulduğunu görmek

Rüyada nikahın bozulduğunu görmek

Rüyada nikahın bozulduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikahın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Rüyada nikahın bozulduğunu görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada saçı bozulmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulur.

Rüyada düğünün bozulduğunu görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada bekaretinin bozulduğunu görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek kar elde edileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine inanılır.

Rüyada araba bozulmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada arabanın bozulduğunu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments