Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikaha yetişememek

Rüyada nikaha yetişememek

Rüyada nikaha yetişememek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, manevi olarak hasar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikaha yetişememek gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Rüyada kendi nikahına yetişememek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada nikaha yetişememek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada bir yere yetişemediğini görmek iyi bir patron olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeye yetişememek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına alamet eder.

Rüyada randevuya yetişememek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yüzünün kızaracağına, bir süre belini doğrultamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada geç kalmak yetişememek kendi işinin patronu olunacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaza yetişememek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına işarettir.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments