Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaza yetişememek

Rüyada namaza yetişememek

Rüyada namaza yetişememek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, iyilik bulacağına işarettir.

Rüyada namaza yetişememek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Rüyada cuma namazına yetişmeye çalışmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada cuma namazına yetişememek işinden evine gidip geleceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına delalettir.

Rüyada sabah namazına yetişememek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Rüyada namaza yetişememek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Rüyada namaza yetişmeye çalışmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada cenaze namazına yetişememek beklediklerini duyacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada uçağa yetişememek kaçırmak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada karpuz yetiştirmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments