Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere yetişemediğini görmek

Rüyada bir yere yetişemediğini görmek

Rüyada bir yere yetişemediğini görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kıtlığın meydana geleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, daha iyi anlaşır olacağına delalettir.

Rüyada bir yere yetişemediğini gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada koşarak bir yere yetişmeye çalışmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada bir yere yetişmeye çalıştığını görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gideceği yere yetişememek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına işarettir.

Rüyada bir yere yetiştiğini görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine tabir olunur.

Rüyada bi yere yetişememek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, üzeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada bir yerlere yetişememek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bir yere yetişemediğini görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada bir yere yetişememek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments