Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah için gün almak

Rüyada nikah için gün almak

Rüyada nikah için gün almak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah için gün almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada nikah için gün almak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gün saymak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet eder.

Rüyada karlı bir gün görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada mehmet günsürü görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya işaret etmektedir.

Rüyada günes gözlük takmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada güzel bir gün görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada günleri saymak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments