Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nevresim asmak

Rüyada nevresim asmak

Rüyada nevresim asmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada nevresim asmak gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Rüyada nevresim asmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işarettir.

Rüyada temiz nevresim görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada sarı nevresim görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı nevresim takımı görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yorgana nevresim geçirmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, yeni bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil nevresim görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah nevresim görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments