Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı nevresim görmek

Rüyada sarı nevresim görmek

Rüyada sarı nevresim görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sarı nevresim gördüyseniz:

  • Herkes için her şey olmaya çalışıyorsanız bunun mümkün olmadığını görmeniz gerekebilir.

Rüyada sarı nevresim görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulur.

Rüyada yeni nevresim takımı almak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine tabir olunur.

Rüyada mor nevresim görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine rivayet eder.

Rüyada nevresim hediye etmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nevresim takımı hediye almak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada yeni nevresim takımı görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek nevresimi görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf nevresim görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments