Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nergiz toplamak

Rüyada nergiz toplamak

Rüyada nergiz toplamak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada nergiz toplamak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Rüyada nergiz toplamak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nebe suresini okumak ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalettir.

Rüyada nehrini görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehrin üstünde yürümek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada münker ve nekiri görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada nehrin karşısına geçmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments