Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehrin taştığını görmek

Rüyada nehrin taştığını görmek

Rüyada nehrin taştığını görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yaşamına bakacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehrin taştığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada nehre taş atmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada nehrin taştığını görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada fırat nehrine düşmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nil nehrinde yüzmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ne zaman öleceğini görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada süt nehri görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada münker nekiri görmek hayırlı olayların yaşanacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehrini görmek rızkın gittikçe azalacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments