Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuna nehri görmek

Rüyada tuna nehri görmek

Rüyada tuna nehri görmek bunalacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuna nehri gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi bedeli olabilecek hatalardan uzak durmalısınız.

Rüyada tuna nehri görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuna nehrini görmek büyük maddi kayıp verileceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuna balığı görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada süleyman hilmi tunahanı görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tunusua gitmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada süleyman hilmi tunahan görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada süleyman hilmi tunahanuı görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehrin üstünde yürümek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments