Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş nehir görmek

Rüyada kurumuş nehir görmek

Rüyada kurumuş nehir görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, umutlarının da tükeneceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş nehir gördüyseniz:

  • Ne yaptığınızı biliyor gibi davranmanız veya planlı hareket etmeniz durumunda, siz istememenize rağmen türlü tavsiye ya da yorum getiren kişilerden kurtulabilir veya işinize karışan kişileri durdurabilirsiniz.

Rüyada kurumuş nehir görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş yaprak görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, malında zulüm meydana gelmesine işarettir.

Rüyada kurum döküldüğünü görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada kurumus kirmizi gül görmek yeni bir hayat kurulacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş ekin görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş çiçek görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments