Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin nehir görmek

Rüyada derin nehir görmek

Rüyada derin nehir görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, zorlukların baş göstereceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin nehir gördüyseniz:

  • Herhangi bir konuda kendinizi çok fazla şartlamadan önce başkalarının ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada derin nehir görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Rüyada derin göl görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına tabir olunur.

Rüyada derinin içinde böcek görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolda derin yara görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada derin çukura düşmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Rüyada derin bir yer görmek günlerini bunun için harcayacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada çok derin uçurum görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada kolunda derin yara görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments