Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir üzerinde yürümek

Rüyada nehir üzerinde yürümek

Rüyada nehir üzerinde yürümek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada nehirde yürümek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına alamet eder.

Rüyada nehir üzerinde yürümek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada nehir içinde yürümek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, alanında marka bir isim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir kenarında yürümek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere nehir görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına işarettir.

Rüyada nehirden su içmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirden geçmek istediği başarıya kavuşacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalet eder.

Rüyada nehirden kurtulmak kafasının boşalacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments