Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde kaybolmak

Rüyada nehirde kaybolmak

Rüyada nehirde kaybolmak istediği evde oturacağına, huzurlu hissedileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada nehirde kaybolmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Rüyada nehirde kaybolmak eşi ile arasının açılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek dilediği gibi yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada iki nehir görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah nehir görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde sandal görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirden geçmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başarısının çoğalacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli nehir görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş nehir görmek umduğunu bulamayacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments