Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde yıkandığını görmek

Rüyada nehirde yıkandığını görmek

Rüyada nehirde yıkandığını görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde yıkandığını gördüyseniz:

  • Gayrimenkulle ilgili, aile büyüklerine bağlı veya iş birliği, ortaklık ya da ekip çalışması gerektiren işler şanslı şekilde ilerliyor.

Rüyada nehir kenarında oturmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirde abdest almak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir nehir görmek en yukarılara çıkacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada nehirden kurtulmak gelirinin sürekli olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada nehir dere görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada nehir üstünde uçmak güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada denizin içinde nehir görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments