Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir kenarında oturmak

Rüyada nehir kenarında oturmak

Rüyada nehir kenarında oturmak sorunlarının geçmişte kalacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nehir kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada nehir kenarında oturmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehir kenarında yürümek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir kenarında ev görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, müjdeli haberle geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehir kenarında olmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada nehir kenarında namaz kılmak karamsar ve umutsuz olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Rüyada nehir kenarında durmak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, haneden birinin ayrılacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada deniz kenarına oturmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yol kenarında oturmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayırlı bir işe başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments