Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneden düşmek

Rüyada tekneden düşmek

Rüyada tekneden düşmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, anne babaya müjde verileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hem dua alacağına delalettir.

Rüyada tekneden düşmek gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada tekneden denize düşmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekneden düşmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, iş kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde tekneyle dolaşmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Rüyada beyaz tekne görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, helal rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tekneyi kaçırmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onlara değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekneyle açılmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekneyle gitmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada batmış tekne görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments