Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kafası kesmek

Rüyada at kafası kesmek

Rüyada at kafası kesmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada at kafası kesmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Rüyada atın kafasını kesmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada at kafası kesmek işinin de hep yürüyeceğine, dinden çıkacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasını kesmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, gülen yüzünün solacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin kafasını kesmek genç kimselere eğitim vereceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek yüzünün de güleceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Rüyada farenin kafasını kesmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada kedi kafası kesmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kılıçla kafa kesmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments