Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kafasını kesmek

Rüyada farenin kafasını kesmek

Rüyada farenin kafasını kesmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, işlerin günden güne açılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, başarılar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada farenin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin problemleriyle uğraşmak veya eksiklerini kapatmak hayatınızın önemli bir zaman dilimini harcamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada farenin kafasını kesmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin kafasını koparmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işarettir.

Rüyada fare kafası ezmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada fare kafası koparmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş fare görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, insanlara olan güvenin artacağına işaret eder.

Rüyada fare kafası görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret eder.

Rüyada farenin kafasını ezmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baltayla kafa kesmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments