Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir ve balık görmek

Rüyada nehir ve balık görmek

Rüyada nehir ve balık görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, dinine bağlı kalacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir ve balık gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada nehir içinde balık görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada nehirde balık görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, ekmeğinin bereketleneceğine işaret eder.

Rüyada nehirden balık tutmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada balıklı nehir görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada nehir balık görmek kafasının rahat edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklarla dolu nehir görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde balık yakalamak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments