Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir üzerinde köprü görmek

Rüyada nehir üzerinde köprü görmek

Rüyada nehir üzerinde köprü görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada nehir üzerinde köprü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Rüyada köprü ve nehir görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehir köprü görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada nehir üzerinde köprü görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada nehir üstünde köprü görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına işarettir.

Rüyada nehir ve köprü görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirden balık tutmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada nehir görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments