Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar duası görmek

Rüyada nazar duası görmek

Rüyada nazar duası görmek borç ödemeye, maddi gücünün artacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yeni bir adım atılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet eder.

Rüyada nazar duası gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Rüyada birine nazar duası okumak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Rüyada nazar duası okumak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nazar duası görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, karısının çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, ümitlerinin son bulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments