Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ısırmaya çalışmak

Rüyada birini ısırmaya çalışmak

Rüyada birini ısırmaya çalışmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada birini ısırmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Rüyada birini ısırmaya çalışmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, işinde de hep başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin ısırmasını görmek iş hayatında günah işleyeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada böcek ısırmasını görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bebek tarafından ısırılmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kötü bir habere veya tehlikeye rivayet eder.

Rüyada kulaktan ısırılmak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada biri tarafından ısırıldığını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yavru kedi ısırması görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments