Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ağacından nar toplamak

Rüyada nar ağacından nar toplamak

Rüyada nar ağacından nar toplamak içinin rahatlayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar ağacından nar toplamak gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Rüyada ağaçtan nar toplamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada nar ağacından nar toplamak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta nar toplamak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada nar ağacı görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar ağacından nar koparmak hidayete ereceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine rivayet eder.

Rüyada nar ve nar ağacı görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada nar ağacı dikmek zahmetli bir işin sona ereceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada nar ağacı ekmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, isteklerine kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments