Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ve elma görmek

Rüyada nar ve elma görmek

Rüyada nar ve elma görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, işlerinin iyi gideceğine, üzerinde kafa yoracağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada nar ve elma gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Rüyada nar ve elma görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar ve elma toplamak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma nar görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada nar elma görmek terslik yaşayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve nar görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar istemek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet etmektedir.

Rüyada pembe nar görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım nar görmek gelirinin artacağına, prestij kaybı yaşayacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments