Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar elma görmek

Rüyada nar elma görmek

Rüyada nar elma görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalettir.

Rüyada nar elma gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada nar elma görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada elma ve nar görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar ve elma görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma nar görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, yetkili bir göreve atanacağına delalet eder.

Rüyada nar ve elma toplamak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada narekşisi görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz nar yemek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada nar ve portakal görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments