Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve nar görmek

Rüyada elma ve nar görmek

Rüyada elma ve nar görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma ve nar gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Rüyada elma ve nar görmek rahata erileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada nar ve elma toplamak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar elma görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işarettir.

Rüyada elma nar görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada nar ve elma görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, elinin darlaşacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz nar görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva nar görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kudret narı görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, stresinin çoğalacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments