Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım nar görmek

Rüyada yarım nar görmek

Rüyada yarım nar görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, hayırlı haberler duyacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayallerin yarıda kalacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yarım nar gördüyseniz:

  • Herşeyde bir hayır vardır.

Rüyada yarım nar görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına inanılır.

Rüyada yarım pasta görmek içine fesat düşeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada yarım parmak görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namazı yarım kılmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet eder.

Rüyada yarım şeftali görmek aile saadetinin artacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada yarım parmak bundan güç ve cesaret alacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarım bilezik görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yarım soğan görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments