Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma nar görmek

Rüyada elma nar görmek

Rüyada elma nar görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hoş muhabbette olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Rüyada elma nar gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Rüyada nar elma görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada nar ve elma toplamak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada elma nar görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar ve elma görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma ve nar görmek çok mutsuz olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işarettir.

Rüyada nar ve armut görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ömrünün de uzun olacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıpkırmızı nar görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada nar meyvesi görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments