Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ağacı görmek

Rüyada nar ağacı görmek

Rüyada nar ağacı görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, üzüntü duyacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına yorulur.

Rüyada nar ağacı gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Rüyada ağaçtan nar koparmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan nar toplamak çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar ağacı görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına alamet eder.

Rüyada nar ağacı çiçeği görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada nar ağacına çıkmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada nar ağacı kesmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hayatının iplerini eline alacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına alamet eder.

Rüyada nar ağacından nar toplamak işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada nar ağacı dikmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments