Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta nar görmek

Rüyada ağaçta nar görmek

Rüyada ağaçta nar görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, dileklerinin de kabul olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gereken sabrı göstereceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta nar gördüyseniz:

  • Hemen pes etmemeli ilerlemeye odaklanmalısınız.

Rüyada nar ağacı kesmek işten eve bir hayat yaşayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalettir.

Rüyada ağaçta nar görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan nar yemek yeni mallara kavuşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada nar ağacına çıkmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, para ve zaman ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan nar toplamak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret eder.

Rüyada nar ağacı ekmek mutluluk ve başarı getireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet eder.

Rüyada nar ağacı çiçeği görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına yorulur.

Rüyada nar ağacı görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments