Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane likörü içmek

Rüyada nane likörü içmek

Rüyada nane likörü içmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sevilip sayılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada nane likörü içmek gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada nane likörü içmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada nane likörü görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada likör içmek onları okula göndereceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işarettir.

Rüyada likör görmek aradaki buzları eriteceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada likörlü çikolata yemek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına rivayet eder.

Rüyada naneli sigara içmek adının tüm dünyaya yayılacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada nane içmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada nane çayı içmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kız çocuğunun olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments