Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada likör görmek

Rüyada likör görmek

Rüyada likör görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, ticarette zarar edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada likör gördüyseniz:

  • Yakın çevreden bir kadın önemli bir haber verebilir.

Rüyada nane likörü içmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret eder.

Rüyada likör içmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, ticaretin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada likör görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada likörlü çikolata yemek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nane likörü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hanesine bolluk geleceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments