Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada likör içmek

Rüyada likör içmek

Rüyada likör içmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Rüyada likör içmek gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik sizi olumlu yönde teşvik edebilir.

Rüyada nane likörü içmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada likör içmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada nane likörü görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada likörlü çikolata yemek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına yorulur.

Rüyada likör görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada efkarlı sigara içmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğuk süt içmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada oruç iken çay içmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments