Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane içmek

Rüyada nane içmek

Rüyada nane içmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, fakirleşeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nane içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmeyi her şeyin önünde tutmalısınız.

Rüyada naneli çorba içmek yüksek mevkilere getirileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nane likörü içmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada nane içmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada nane çayı içmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada naneli sigara içmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada nane limon içmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, kendisini işine vereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nane kokusu görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ekili nane görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments