Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazdan sonra selam vermek

Rüyada namazdan sonra selam vermek

Rüyada namazdan sonra selam vermek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, işinin başından ayrılmayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada namazdan sonra selam vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada namazdan sonra selam vermek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, şansının geri döneceğine yorulur.

Rüyada namaz kılarken selam vermek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılmak selam vermek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada namazda selam vermek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada namaz selamı vermek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına tabir olunur.

Rüyada namaz selam vermek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılıp selam vermek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada namazdan sonra dua etmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments