Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nadas görmek

Rüyada nadas görmek

Rüyada nadas görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada nadas gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bilinçli tercihler yapabilir, ideallerinizi geleceğe dönük şekilde biçimlendirebilirsiniz.

Rüyada nadas yapmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nadas tarla görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, elinin bolluk göreceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada nadas etmek bolluk ve bereket göreceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada nadas görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments