Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede imamlık yapmak

Rüyada kabede imamlık yapmak

Rüyada kabede imamlık yapmak küslükleri bitireceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada kabede imamlık yapmak gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Rüyada kabede imamlık yapmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, para ve makam sahibi olacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine inanılır.

Rüyada kabenin imamını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, asık yüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabe imamıyla namaz kılmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, daima zinde ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada kabe imamı olmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada imamı azamın kabrini görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kabe imamını görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işarettir.

Rüyada kabede imam olmak her attığı adımı paraya çevireceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada namazda imamlık yapmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments