Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muzlu kek görmek

Rüyada muzlu kek görmek

Rüyada muzlu kek görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, müjdeli haberler alınacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada muzlu kek gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Rüyada muzlu kek görmek ona şifa olmayacağına, esenlik içinde olacağına, iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırında kek görmek hayırlı adımlar atılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada kek hamuru yaptığını görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kek yediğini görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilekli kek görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, günahlara yorulmaktadır.

Rüyada elmalı kek görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işarettir.

Rüyada kek yapmak başarı için fırsatların artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kek ikram etmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments