Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muzlu bal görmek

Rüyada muzlu bal görmek

Rüyada muzlu bal görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine delalettir.

Rüyada muzlu bal gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada muzlu bal görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ballı muz yemek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada ballı muz görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine alamet eder.

Rüyada bal ve muz görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada muzlu puding yemek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, yardım edeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada muz kabukları görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve muz görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine muz vermek şükredeceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments