Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz pişirmek

Rüyada muz pişirmek

Rüyada muz pişirmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, adını aklamayı başaracağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, zor durumda kalacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayırlı işe yorulur.

Rüyada muz pişirmek gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Rüyada muz pişirmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada muz salkımı görmek refah düzeyinin artacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan muz koparıp yemek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, yani babasına benzeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından muz koparmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada muz soymak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına delalettir.

Rüyada muz toplamak yemek ticarette öne geçeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz aldığını görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada poşet poşet muz görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments